Bedrijven die de CO2 Saving Diesel gebruiken

CO2 Saving Diesel » Bedrijven die de CO2 Saving Diesel gebruiken
Bedrijven die de CO2 Saving Diesel gebruiken2018-07-24T08:50:59+00:00
CO2 saving diesel voor SNB en Elfwegentocht

Gebruikers van CO2 Saving Diesel

De CO2 Saving Diesel wordt door verschillende bedrijven en voor verschillende evenementen al gebruikt. Zo maakt KWS gebruik van dit product bij het aanleggen van een nieuwe weg in Swifterband. Ook was in begin juli in Friesland de Elfwegentocht. Bij dit evenement reed de plaatselijke streekvervoerder op de CO2 Saving Diesel 100.

De gebruikers van de HVO hebben verschillende redenen om dit product te gebruiken. KWS gebruikt CO2 Saving diesel 50 om het project volgens aanbestedingsrichtlijnen te mogen uitvoeren. SNB heeft het doel CO2 neutraal te werken. Elk bedrijf kiest specifiek voor het gebruik van CO2 Saving Diesel. Hieronder vindt u verschillende gebruikers van dit product in beeld.

Gebruikers van CO2 Saving Diesel
Gebruikers HVO levering Slibverwerking Noord Brabant
Gebruikers HVO levering Elfwegentocht Friesland
Gebruikers CO2 Saving Diesel 50 levering KWS

Als één van de eerste bedrijven in Nederland durft SNB het aan om over te stappen op 100% HVO. SNB staat voor Slibverwerking Noord Brabant en is een organisatie opgericht door de vijf waterschappen in Noord-Brabant.

Slibverwerker op CO2 Saving Diesel

Vanaf 1 juli tot en met 14 juli was in Friesland de Elfwegentocht georganiseerd ten behoeve van fossielvrij verkeer. De 200 bussen die met de Elfwegentocht meereden reden op CO2 Saving Diesel 100.

Elfwegentocht op HVO

De eisen in aanbestedingen vanuit de overheid worden steeds strikter op CO2 gebied. Daarom heeft het grote infra bedrijf KWS ervoor gekozen om hun nieuwe asfalteermachine te laten draaien op CO2 Saving Diesel 50.

KWS asfalteert met CO2 Saving Diesel
Autofood Juijn tank CO2 Saving Diesel 30
Bent u de volgende gebruiker HVO
Bent u de volgende gebruiker HVO tankstation

Sinds 16 juli 2018 is het bij mogelijk om bij Autofood Juijn in Rossum CO2 Saving Diesel te tanken. Dit is het eerste tankstation in Nederland waar het mogelijk is dit product te tanken. Komt u ook?

Tank CO2 Saving Diesel aan de pomp

Bent u ook geïnteresseerd om dit product te gaan gebruiken? Bekijk waar u dit product kunt tanken op de tankstation locator. Bent u geïnteresseerd in grote afnames aan huis geleverd? Neem contact met ons op.

CO2 Saving Diesel thuis geleverd

Bent u ook geïnteresseerd om dit product te gaan gebruiken? Bekijk waar u dit product kunt tanken op de tankstation locator. Bent u geïnteresseerd in grote afnames aan huis geleverd? Neem contact met ons op.

CO2 Saving Diesel bij u aan de pomp